L306

DUBAI, UAE - ABORTED 2009
The space of this double-volume loft is organized around a central staircase that leads from the lower living area to the upper bedroom suite. The originally obtrusive volume of the staircase was rebuilt in glass and reconfigured spatially in order to serve as virtual partition between the living area and the kitchen. Its stands between two vertical glass panels which, lit from the back, transform the transparent circulation volume into a giant lantern that brings color and warmth to the Read More

The space of this double-volume loft is organized around a central staircase that leads from the lower living area to the upper bedroom suite. The originally obtrusive volume of the staircase was rebuilt in glass and reconfigured spatially in order to serve as virtual partition between the living area and the kitchen. Its stands between two vertical glass panels which, lit from the back, transform the transparent circulation volume into a giant lantern that brings color and warmth to the space.

Read Less